top of page

Deviņi iedvesmojoši veidi kā atsvaidzināt viesistabu

Nekas nav labāks par viesistabas iekārtošanu, lai jūsu ģimene un mīļie varētu pavadīt laiku labi iekārtotā telpā. Jūsu dzīves telpai ir jābūt ērtai, stila pilnai un aicinošai jums un jūsu ģimenei.

Esiet radošs ar uzglabāšanas idejām

Kad jūs pārkārtojat savu viesistabu, ir svarīgi izveidot daudz vietas uzglabāšanai. Tādā veidā jūs visu laiku saglabāsiet savā mājā kārtību un tīrību. Ir tik daudz radošu veidu, kā izveidot vairāk uzglabāšanas vietas un saglabāt savai viesistabai stilīgu izskatu. Varat izmantot lielizmēra stikla traukus un novietot tos plauktos, lai radītu vairāk uzglabāšanas vietas un plaukti joprojām izskatītos forši un glīti. Ja jums patīk plaukti tādi, kādi tie ir, varat izmantot austos grozus, lai uzglabātu žurnālus, auklas vai papildu segas, vienlaikus radot interesantus dekorus.



Nomainiet savu apgaismojumu

Apgaismojums ir labākais un vienkāršākais veids, kā iestatīt noskaņojumu vai uzlabot krāsu shēmu. Nomainiet savu esošo spuldzi pret LED, lai padarītu dzīves telpu gaišāku un vienlaikus ietaupītu enerģiju. Ir tik daudz veidu, kā uzlabot esošos apgaismojumus, krāsojot stāvlampas pamatni, vai, ja nevēlaties to darīt, varat vienkārši atrast jaunu, jautru griestu armatūru.


Nopērciet krāsainu paklāju

Lai iekārtotu savu dzīves telpu, nav jātērē daudz naudas un laika. Varat pievienot jautru, gaišu vai rakstainu paklāju, un tas padarīs jūsu telpu izskatu pārveidotu un mājīgu. Ja vēlaties izveidot dimensiju savā telpā, varat uzklāt mazāku paklāju virs lielākas platības. Tas ir arī lielisks veids, kā savai telpai pievienot krāsainu vai jautru tekstūru.


Spēlējaties ar kontrastu

Lai telpā panāktu kontrastu, nav nepieciešams izmantot parasto melnbalto, to pašu efektu var iegūt ar kontrastējošām neitrālām krāsām. Spēlējoties ar kontrastējošām neitrālām krāsām, jūsu viesistaba radīs viesmīlīgu un bagātīgu sajūtu. Piemēram, jūs varat apvienot baltas sienas ar karameļu krāsas mēbelēm vai pelēkas mēbeles ar zīdaini ziliem skapjiem. Lai padarītu to vēl kontrastīgāku, varat apvienot mēbeles ar dažādu nokrāsu un apdari.


Nesaki nē mazām mēbelēm

Izvēloties vieglus ķebļus, pufus un galdus, jums nav tiem noteiktas vietas, un jūs varat tos pārvietot pēc vajadzības. Tādā veidā jūs izveidosit ērtāku istabu, kurā jūsu ģimene varēs iekārtoties kā vēlas un būs papildus vieta viesiem.


Pievienojiet telpaugus

Telpaugu pievienošana padarīs jūsu mājokli patīkamāku. Varat pievienot nelielus iekštelpu kokus, lai jūsu stūri izskatītos elegantāki, vai pievienot ziedus vāzēs uz galdiem, lai viesistaba izskatītos priecīgāka un dzīvīgāka.



Nomainiet aizkarus

Šis ir patiešām vienkāršs un ātrs veids, kā atjaunot savu dzīves telpu. Jūs varat mainīt aizkarus atkarībā no sezonas. Jūsu iespējas ir patiesi bezgalīgas, un nav neviena nepareiza toņa, kuru varat izvēlēties. Tas viss ir atkarīgs no tā, kādu atmosfēru vēlaties radīt savā dzīves telpā.


Izklaidējieties ar tekstūru

Lielākā daļa cilvēku aizmirst par faktūru apvienošanas burvību, kad viņi sāk pārveidot savu telpu. Tekstūras ir labākais veids, kā padarīt telpu jauku un mājīgu. Vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir pievienot dažādu tekstūru spilvenus, taču varat to uzlabot un apvienot tādas tekstūras kā āda ar kokvilnu vai akmeni un stiklu.


Izveidojiet akcentu sienu

Akcentu sienas krāsošana ir kļuvusi par ierastu lietu, kad kāds vēlas mainīt savas telpas izskatu. Tā kā ir daudz cilvēku, kuriem vienkārši nepatīk drosmīgas akcentētas sienas izskats savā dzīvojamā istabā, ir iespēja, kas ir daudz smalkāka un dabiskāka. Tā vietā, lai krāsotu sienu, ielieciet ķieģeļu flīzes un izveidojiet ar tām akcentējošu sienu. Tas padarīs jūsu istabu modernāku, un tas ir patiešām radošs veids, kā atjaunot telpu.

Paturiet prātā, ka apdares atjaunošanai vajadzētu būt jautrai, tāpēc neuztveriet to pārāk nopietni. Jūsu mājas dekori ir veids, kā izteikt sevi ar stilu un krāsām. Nebaidieties būt radošs un eksperimentēt.


bottom of page